З метою залучення жителів територіальної громади до вирішення та узгодження питань місцевого значення, надання можливості для вільного доступу населення до інформації про діяльність органів місцевого самоврядування, їхніх посадових та службових осіб, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості їхньої діяльності, вивчення думки жителів територіальної громади щодо наявних у сфері надання та споживання житлово-комунальних послуг проблем та визначення шляхів їх вирішення при реалізації експериментального проекту щодо створення та впровадження цифрової інтегрованої інформаційно-аналітичної системи “Єдина платформа житлово-комунальних послуг”. Городоцька міська рада оголошує про початок проведення консультацій з громадськістю у формі _ громадських слухань.

Відомості про місце і час проведення публічних заходів, порядок обговорення, акредитації представників медіа, реєстрації учасників – громадські слухання відбудуться в актовому залі Городоцької міської ради Львівського району Львівської області 8.10.2024 р. о 15 год. 

Поштова адреса та адреса електронної пошти, номер телефону, строк і форми для подання пропозицій (зауважень) —Городоцька міська рада: майдан Гайдамаків,6; 81500, Україна. Тел.: (03231) 30-195; gorodok_mr_lv@ukr.net. Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає протягом 10 днів з дати опублікування повідомлення про його проведення.

Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення – Городоцька міська рада: майдан Гайдамаків, 6; 81500, Україна. Тел.: (03231) 30-195

Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення – начальник відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури та благоустрою Городоцької міської ради Серевко Леся Миронівна (контактний тел. 0679093438).  

Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення – узагальнення висловлених в ході проведення громадського обговорення зауважень та пропозицій здійснюється організатором протягом 14 днів після закінчення строку подання пропозицій. Після отримання висловлених пропозицій та проведеного аналізу відбудеться оприлюднення результатів громадського обговорення на сайті Городоцької міської ради.

Запрошуємо усіх охочих долучитися до обговорення питання  щодо наявних у сфері надання та споживання житлово-комунальних послуг проблем та визначення шляхів їх вирішення при реалізації експериментального проєкту зі створення та впровадження цифрової інтегрованої інформаційно-аналітичної системи «Єдина платформа житлово-комунальних послуг».